Племенникът на Мустафа Кьосов прие помощта от правителството

снимки: Областна администрация - Благоевград

Отпуснатите с решение на Министерския съвет 10 000 лева вече са преведени по сметките на семейството на загиналия при терористичния атентат в Бургас Мустафа Кьосов от село Юруково. Чекът с финансовата помощ предаде днес на племенника на Мустафа - Ахмед Кьосов и на бащата на съпругата му на церемония в кметството в якорудското село. 

Съпругата на убития при взрива - Емине Кьосова, не успя да дойде, тъй като все още е в шок от преживяното, обясниха близките й. 

За срещата дойде и районният мюфтия Айдън Мохамед, който изрази разочарованието си от липсата на висш държавен служител днес в Юруково.

„На изпращането на израелските жертви бяха всички министри, а в Юруково днес присъства единствено областният управител. Вероятно ако Мустафа беше християнин, щяха да го изпратят с военни почести. Благодарни сме на Костадин Хаджигаев за човешкото му отношение, но той не може да запълни усещането у близките на загиналия, че семейната им трагедия се пренебрегва", заяви Мохамед. 

 

снимки: Областна администрация - Благоевград
снимки: Областна администрация - Благоевград
снимки: Областна администрация - Благоевград

КОМЕНТАРИ

Бръмбар17:47 - 01.08.2012
Но се сещат да викат камери и журналисти после гадините. Да го питаш тъпия областен къде беше, като трябваше да е на поклонението...
ьа11:57 - 01.08.2012
А този марсианец с чалмата като какъв се изказва? И даже мнение имал ако религията на убития била еди каква си?!?!? Престанете да набивате в главите на мохамеданите, че се по-долу, по-горе и т.н. от останалите хора! Такива провокатори трябва да гният по затворите!
Student23:16 - 31.07.2012
Всички медии излъчиха тази жалка простотия. Много малко медии излъчиха гафа с погребението на Българската жертва на атентата. Каквито управляващете такива и медиите. За тези парите са всичко!!!
Мустафа23:15 - 31.07.2012
Какво търси мюфтията на този позорен цирк? Той става съучастник в жалкия опит на властниците да замажат грубия гаф с погребението. Какво значение имат парите в този слечай!?

FACEBOOK