Грейнаха светлините на елхата в Петрич. Дядо Коледа пристигна с мотор

Снимки: Община Петрич

За посрещането на Дядо Коледа в Петрич се погрижиха десетки деца от Общински детски комплекс, НЧ „Братя Миладинови - 1914”, I ОУ „Кочо Мавродиев”, СУ „Никола Вапцаров”, III ОУ „Гоце Делчев”, I V ОУ „Христо Смирненски” и СУ „Антон Попов”.

Кметът Димитър Бръчков поздрави присъстващите деца и родители с наближаващите празници и благодари за неповторимата атмосфера, която отново създават децата на Петрич със своите артистични изяви на сцената. Нов декор на сцената, специален кът за снимка и писмо до Дядо Коледа, както и пресъздаване на Рождеството Христово са част от новата идейна композиция в центъра на Петрич за празничните дни.

Хиляди лампички грейнаха на коледната елха на градския площад пи сигнал даден от присъстващите деца. Тази година Дядо Коледа пристигна на мотор, неговите джуджета по същия атрактивен начин стъпиха на градския площад в Петрич. Съдействие за реализирането на това пристигане оказа мотоклуб „Пророците”.

След като поздрави присъстващите малчугани, белобрадият старец даде и първия специален подарък – годежен пръстен за г-ца Десислава Дачева от нейния приятел Кирил Ников, който е служител на звено „Общинска охрана” в Петрич.

Весели празници и незабравими моменти пожелава ръководството на Община Петрич на всички жители!

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода l9n

FACEBOOK