Писателят Стругов представя книга в Гоце Делчев

Снимка: Infomreja.bg

Своята нова книга „Епопея на безсмъртният Батак“ ще представи пред любителите на словото и историята в Гоце Делчев на 11 май писателят от Гърмен Асен Стругов.  

Поканата за присъствие на представянето е отправена от Народно читалище „Просвета - 1865“, а часът на събитието e 17:30 в читалището в Гоце Делчев.

Асен Стругов е автор на много книги, сред които лирика и проза като "Завръщане от ада", "Богородична моя любов", "Сказание за Илинден", "Завръщане при корена", "Мълчанката", "Елегии за страха", "Щураво племе", "Разкази за истината"както и на "Епопея на безсмъртния Батак”, която скро излезе от печат.

Асен Стругов е от село Гърмен, работил е като учител, бил е заместник-кмет, журналист във в."Пиринско дело" и др.

Още от младите си години се е отдал на творчеството, което обича и което сe цени от хората от родния му край, и не само.

Член е на гоцеделчевския литературен клуб. Има десетки участия и награди от различни национални конкурси.

Творбите на Асен Стругов са остро социални, политически ангажирани и винаги на "ръба на острието", както смята самият той.  

Асен Стругов живо се интересува се от проблемите на обществото и не крие своите възгледи и пристрастия, което го прави много уважаван и ценен от обществото творец и ЧОВЕК.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xf

FACEBOOK