Синът на Миню Стайков е приет в "Пирогов"! Адвокатите му твърдят, че бил отвлечен и упояван

Снимка: Infomreja.bg

Синът на бизнесмена Миню Стайков - Стайко Стайков е постъпил в болница "Пирогов" в понеделник сутрин, потвърдиха за NOVA от лечебното заведение. От МВР проверяват случая.

Стайко Стайков беше обявен за издирване от Интерпол още през есента, когато МВР и прокуратурата атакуваха фирми на баща му и той бе задържан по обвинения за производство и продажба на акцизни стоки без бандерол, нелегална фабрика за цигари, данъчни престъпления и пране на пари. По-късно бе наложен запор над дружествените дялове и банкови сметки на бизнесмена, както и възбрана над множество негови недвижими имоти в цялата страна – земеделски земи, жилища, сгради.

Стайко Стайков не се предаде и беше издирван до тази сутрин, когато е доведен в "Пирогов" в неадекватно състояние.

Според адвокатите на семейството младият мъж бил отвлечен, упояван и после изхвърлен в покрайнините на София, където бил извикан екип на Спешна помощ. Имал и следи от инжекции по ръцете, твърдят още адвокатите.

"Отзовахме се на сигнал на адрес. Там намерихме мъж в полубудно състояние, не много адекватен и ориентиран. Беше поставен на едно легло. Прегледах го и видях, че има травма на главата", каза д-р Слави Тодоров от Спешна помощ. 

На Стайко Стайков е постановена мярка за задържане под стража за 72 часа. /Нова тв

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2za

FACEBOOK