"Пиринските стражи" с уникална колекция от „събрани“ върхове, езера и водопади

Снимки: Клуб "Пирински стражи"

Уникална колекция от „събрани“ върхове, езера и водопади – с това може да се похвали клуб „Пирински стражи“ в Трето ОУ „Братя Миладинови“, гр. Гоце Делчев.

Невероятно наистина, но факт, както възкликва Алеко Константинов - 35 изкачени върха, 44 посетени езера и 51 видени водопада. При това не само в Пирин, но и в Рила, Родопи, Стара планина, Славянка!

Както става ясно, младите туристи не само изкачват върхове, но и посещават множество езера и водопади в страната. Неслучайно „пиринските стражи“ са еталон за пешеходния ученически туризъм на територията на община Гоце Делчев, и не само.

„Всичко, което правим за учениците, го правим с желание и хъс. Виждайки промяната у учениците в положителна посока, признателността на родителите, ние се чувстваме добре и сме благодарни, че можем да осъществяваме тази своя толкова отговорна дейност“ – коментират ръководителите на клуба.

Снимков и видеоматериал от всички реализирани походи могат да бъдат видени в сайта на клуба: https://piringuards.treto-gd.com/, както и в сайта на училището: https://treto-gd.com/.

Поздравяваме младите туристи за това, което правят!

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xa

FACEBOOK