Пирин загуби първи точки в Благоевград

снимки: ОФК Пирин, ufc-pirin.com

ОФК Пирин завърши наравно със Сливнишки Герой днес в мач, игран на стадион "Христо Ботев" и загуби първи точки като домакин през сезона.

Орлетата не успяха да победят в мач на една врата, след като отбора гост се защитаваше през почти всичките деветдесет минути, а изравнителното им попадение в средата на второто полувреме бе плод изцяло на грешка на вратаря на домакините.

Зелените започнаха силно мача, като упражниха сериозен натиск, а удари на Хаджииванов и Даскалов бяха отбити от вратаря на Сливнишки Герой.

В 28 минута на срещата, след тежък сблъсък между Григоров и Мутафчийски, двамата футболисти бяха принудени да напусната терена, а впоследствие и откарани с линейката за спешна помощ, след като се оказа, че имат тежки травми.

Втората част отново започна с натиск на Пирин, който бе оползотворен моментално, след като в 64-та минута Станислав Бачев бе точен след удар с глава, последвал центриране на Кацимерски от корнер.

В 60-тата минута гостите изравниха, след  колеблива изява на Богданов, който сервира топката на Куртелов, а нападателят  вкара в опразнената врата за 1:1.

До края на срещата двубоя се игра почти изцяло в наказателното поле на гостите, като само по- чудо зелените не вкараха победно попадение. На няколко пъти защитници чистиха от голлинията, а удари на почти всички състезатели на зелените без вратаря бяха спасявани от геройско пазилия за сливналии в този мач Мартин Минев.

В 89 минута бе и единствения пропуск на главния съдия Колев, който по-скоро не видя задържане срещу  Кацимерски в наказателното поле.

Следващата среща на Пирин е следващата неделя, от 14:00, като зелените гостуват на Места в Хаджидимово.

Състав на Пирин:

Богданов, Таиров, Стоев, Бачев, Иванов, Кацимерски, Григоров, Хаджииванов, Янков, Даскалов и Гълъбов.  В игра влязоха още: Шиндов, Костов и Ризов. /Пресслужба ОФК Пирин - http://ufc-pirin.com/

 

снимки: ОФК Пирин, ufc-pirin.com

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xd

FACEBOOK