"Пирин" не успя в София

Снимки: ФК "Пирин"

Орлетата загубиха с 2:0 от ЦСКА 1948

Отборът на ФК "Пирин" претърпя неуспех в София след като загуби на националния стадион "Васил Левски" с 2:0 от ЦСКА 1948.

Орлетата вложиха максимално в мача и създадоха доста опасности за гол, но липсата на шанс пред попадението се оказа фатален.

Още във втората минута зелените изоставаха в резултата, след като отбраната проспа центриране отдясно, а Гущеров необезпокояван отбеляза отблизо.

В 31-та минута реферът Андреев отсъди дузпа за нарушение в Била Антонио, който посегна да отнеме топката на Георгиев, но го фаулира в наказателното поле. Отново Гущеров бе точен от бялата точка.

Габриел и Михайлов имаха отлични възможности да отбележат до края на полувремето, но за съжаление не успяха.

През втората част орлетата заиграха по-агресивно и наложиха лек превес. За ЦСКА 1948 бе отсъдена и втора дузпа, този път пресилена, след като реферът Андреев прецени, че Пушкаров в играл с ръка в наказателното поле. За щастие на пиринци, Ганев спаси изпълнението на Гущеров с вещина.

Зелените сътвориха няколко добри атаки и се надиграваха добре с червените, но отново лековати пропуски в нападение не доведоха до гол.

Добра новина за "Пирин" бе дебютът на Мариян Алтипармаковски, който записа десетина минути и се понрави с отиграванията си.

Следващата седмица Пирин ще играе контрола със Саса Каменица, която е планувана за събота от 14:30 ч.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода sj2

FACEBOOK