Пирин взе точка при гостуването си на Ботев – Гълъбово

Снимки: ОФК "Пирин"

Отборът на "Пирин" - Благоевград, завърши наравно мача от 20-и кръг на Втора лига с "Ботев" - Гълъбово, днес. Зелените си тръгнаха от "Трейс Арена" с 1 точка, след зрелищна игра и краен резултат 3:3.

Три минути след първия съдийски сигнал Бейсим Бейсим успя да открие резултата в полза на домакините. В 27-ата минута "Пирин" отвърна на удара, след попадение на Никола Георгиев.

Минута преди края на първото полувреме съдията отсъди наказателен удар в полза на "Ботев". Изпълнението, в лицето на Методи Костов, доведе до покачване на резултата за 2-1 в 44-ата минута.

След почивката орлетата отново изравниха резултата. В 56-ата минута Владислав Златинов отпрати кълбото право в мрежата на Пламен Колев. Съставът на "Ботев" не се забави с отговора и през 63-тата минута резултатът отново бе повишен за 3-2.

Минути преди края на двубоя Димитър Благов успя да отвърне на удара. В 84-ата минута орлето бе точно за 3-3, с който резултат осигури и точката на отбора.

След края на мача възпитаниците на Петър Златинов остават на 14-а позиция в класирането с актив от 18 точки, а домакините се нареждат една позиция напред с 21 точки.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода sj2

FACEBOOK