Пирин срещу Созопол за купата, а преди това контрола в паузата

Снимка: ОФК "Пирин", архив

ОФК Пирин ще гостува на Созопол в осминафинал от турнира за Купата на България. Това отреди тегленият днес жребий. В предния кръг орлетата се справиха с друг отбор от втория ешелон, Спартак Плавен. Сега на пътя на благоевградчани отново застава отбор от Втора група.

Созопол заема седмо място с актив от 10 точки, след седем изиграни мача. Отборът от морския ни курорт отстрани в предния кръг Банско след победа с 1:0 като гост.

Пътуването на Пирин до морето е в седмицата между 12 и 13 кръг, в които орлетата гостуват на Славия и приемат Верея. Двубоите от 1/8-финалите ще се играят на 25, 26 и 27 октомври.

Победителят се определя в един мач, като при равенство се играят две продължения, а при ново равенство се изпълняват дузпи.

Днес и утре момчетата на Стефан Генов тренират на базата в Рилци от 17.00 часа, а в четвъртък потеглят за Пловдив, където ден по-късно ги очаква мач с Локомотив от поредния 9-и кръг на Първа лига.

В същото време орлетата си уредиха и спаринг за контрола по време на паузата в шампионата. На 7 октомври Пирин гостува на Царско село, като началният час ще бъде уточнен допълнително.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода l9n

FACEBOOK