"Пирин" си търси нова емблема! 500 лева и фланелка Умбро за печелившия дизайн

Снимка: ФК "Пирин"

ФК "Пирин" си търси нова емблема!

С оглед новото начало за любимия на благоевградчани клуб, което се поставя в последния месец, както и след сериозни сондажи и консултации с партньори от УЕФА и разговори с потенциални нови рекламодатели, от днес клубът стартира инициатива за обновление на марката ФК "Пирин". 

Първата стъпка в тази насока ще бъде именно проектирането и избирането на нова емблема. 

Считано от днес, в срок до 22:00 часа в петък – 12.07.2019, всеки желаещ може да изпрати своето виждане и проект за нова емблема на ФК "Пирин" - Благоевград.

В събота сутринта, на 13.07.2019, десетте най-добри предложения ще бъдат представени под формата на анкета, като всеки привърженик на клуба ще има своето право на глас.

"Желанието ни е в този отворен процес да се включат всички, които искат пряко да участват в първите стъпки към едно по-добро бъдеще за ФК "Пирин", съобщават от пресцентъра на клуба. 

Всеки, който желае да представи своя дизайн за нова емблема на ФК "Пирин" - Благоевград, трябва да знае следното: 

1.      В предложеното лого трябва да се съдържат следните задължителни елементи - Орелът, Пирин планина, годината 1922, както и познатата цветова гама – зелено, бяло, червено и черно. 

2.      Предложеното лого трябва да се изпрати на адрес newlogo@pirinfc.com най-късно до 22:00 на 12.07.2019 в удобен и стандартен файлов формат ( jpg, png и др.)

3.      Авторът на емблемата, която получи най-голямо одобрение от всички обичащи ФК "Пирин", ще получи награда от 500 лв., както и мачова фланелка Умбро.

Ръководството на ФК "Пирин" ще патентова новата емблема веднага след обявяването на победителя.

"Скъпи приятели, надяваме се на активно участие на всички верни привърженици на "Пирин". Нека заедно изградим новия облик на благоевградския футбол", призовават от футболния клуб в Благоевград.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода sj2