Пирин с втори изпуснат мач в последната минута

Снимки: ОФК "Пирин"

ОФК Пирин за втори път през сезона пропусна дузпа в последната минута на мач, пропускайки по този начин да спечели пълен актив от точки. Орлетата завършиха 0:0 като гости на Славия, а в последната минута на двубоя изпуснаха дузпа. Цената й бе скъпо платена, след като за нея бе фаулиран Тони Тасев, който след нарушението бе диагностициран със счупена ключица. Неприятната контузия вади нападателя и от лагера за националите до 21 години, за който получи повиквателна само преди ден.

Срещата в София бе равностойна, като през първите 45 минути двата отбора не си отправиха дори по един по опасен удар. Карачанаков единствен стреля опасно за домакините в 34-та минута, а Сандански и Якимов опитаха удари от дистанция но без успех. През второто полувреме двубоят стана двуостър, като на няколко пъти двата тима си размениха опасни контраатаки. При една от тях Тасев изскочи в наказателното поле, върна топката към Тошев, който от границата на наказателното поле стреля неточно.

В 80-та минута Тасев нахлу по левия фланг, центрира остро, а Хаджииванов се размина с топката преди да нанесе изстрел. В 91-та минута Тасев изскочи отдясно и нахлу в наказателното поле, където бе съборен от Семерджиев, а реферът Кабаков маркира категоричната дузпа. За съжаление орлетата пропуснаха и този наказателен удар, след като Бенгюзов стреля в обсега на Петков, който майсторски спаси. 

Така пиринци остават без победа в шампионата, като предстои домакинство на Берое на 19-и този месец.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода sj2

FACEBOOK