Пирин с точка от Разград

Снимка: ОФК "Пирин"

ОФК Пирин измъкна една точка от гостуването си в Разград. Орлетата се браниха компактно и организирано през целия мач с шампиона Лудогорец и не позволиха да им бъде отбелязано попадение. От своя страна и благоевградчани имаха своите шансове в няколко опасни контраатаки, но не отбелязаха.

Първото полувреме започна с очакван домакински натиск. Още в началото, Марселиньо можеше да открие резултата, но бе блокиран добре, а Кешеру нанесе удар по изитата топка и я прати в аут. Вандерсон пропусна в 11-та минута, след като се размина да засече едно центриране от ляво.

Минута по-късно Маркиньос направи сериозен пропуск, след като от около 9 метра стреля покрай гредата. Сандев също се замина с гола минути след това, стреляйки високо над гредата. До края на полувремето Кешеру излезе на стрелкови позиции но отново блестяща отбрана и вратар на Пирин се справиха.

След почивката домакините заиграха още по-атакуващо, като на моменти оголваха сериозно ариегарда. В рамките само на 10 минути Терзиев, Кафу и Вандерсон излизаха на опасни ситуации, но без резултат. В 55-та минута гредата бе помощник на Красимир Костов, след като Марселиньо я уцели с удар от фаул от около 35 метра, при опит да центрира.

В 65-та минута пиринци можеше да изненадат неприятно домакините след отлична контраатака, като Карапетров се засуети в последния момент да стреля към вратата и бе блокиран. В 70-та минута Лукоки направи пропуска на мача, след като Кафу размина няколко бранители на Пирин, подаде на нападателя, който стреля крайно неточно.

В последната минута на срещата отново гредата бе последна преграда, когато Кешеру стреля опасно от фаул, Костов успя в последния момента да достигне топката с върха на пръстите и я отби в десния дирек.

В следващия мача орлетата домакинстват на Левски. Двубоят е на 22.11 от 16:30 часа.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xd

FACEBOOK