Пирин с равен срещу Монтана

Снимки: ОФК "Пирин"

ОФК Пирин стигна до равенство в последното си домакинство от първата част на сезона в А група. Орлетата завършиха без да си отбележат гол с Монтана и спечелиха само точка. Благоевградчани имаха няколко чисти положение за гол, но отново направиха пропуски във важни моменти.

През първото полувреме зелените играха по-силно от съперника, като не допуснаха нито едно голово положение пред вратата си. На обратната страна, Маркиньос стреля опасно с глава в 15-та минута, след центриране от корнер. Той стреля опасно в ръцете на Петров от фаул само няколко минути по-късно. Невероятен пропуска на Тошев в 24-та минута пък лиши зелените от преднина в резултата, като нападателя се хвърли да засече подадена от Дюлгеров топка, но тя мина покрай гредата.

В самия край на първата част отново Маркиньос засече центриране от корнер, но с гърдите прати топката в ръцете на вратаря. През вторите 45 мин. пиринци заиграха по-напрегнато и започнаха да грешат в подаванията, което доведе и до няколко по-опасни атаки за гостите. Илиев и Минчев направиха сериозни пропуски, блестящо спасени от избрания за играч на мача страж на Пирин - Костов.

В 75-та минута Тасев намери Маркиньос с центриране в наказателното поле, но нападателят в зелено стреля от воле над вратата. В самия край на срещата Костов отново се намеси великолепно, след като отрази удар на останалия сам срещу него Лазаров.

След последния съдийски сигнал, Тасев апострофира главния рефер Александров и получи втори жълт картон и респективно червен, което го вади от игра поне за една среща.

За Пирин предстои много тежка серия от поредни гостувания - на Локомотив Пд, Черно Море и Славия, като благоевградчани ще пътуват и до Несебър за купата.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода aa6

FACEBOOK