"Пирин" с поредно равенство у дома

Снимка: ОФК "Пирин"

ОФК "Пирин" записа поредно равенство вкъщи, след като завърши 1:1 с Берое в един нервен и драматичен двубой. Орлетата играха силно през всичките 90 минути и само малшанса, както и няколко грешни решения на главния рефер лишиха зелените от трите точки. 

Гостите първи стигнаха до голово положение, след като Делев нанесе удар от границата на наказателното поле, но Костов спаси. Грешно решение на главния рефер Баялцалиев лиши Пирин от дузпа в 23-та минута, когато Тошев бе съборен от Макенджиев в наказателното поле. Въпреки сигнала от съдията на линията, той не отсъди 11-метров наказателен удар. 

Минута след това Башлиев бе оставен непокрит в наказателното поле, но не уцели вратата. Беройци изчистиха от голлинията в 26-та минута, когато Дюлгеров излъга вратар и защитник на гостите, но Пенев бе последна преграда преди гола. Тасев стреля опасно от фаул в 39-та минута, но Макенджиев спаси. 

Старозагорци успяха да отбележат нелогично попадение 3 минути след подновяването на играта, когато при едно меле след корнер Елиеш бе най-съобразителен и заби топката под гредата. 

Пиринци натиснаха и вкараха гостите в наказателното им поле веднага след гола. Тошев стреля опасно в по диагонала в 68-та минута, но се размина на сантиметри с гола. Две минути по-късно Генов бе фаулиран в наказателното поле, но отново реферът остана безмълвен за апелите за дузпа. 

Гостите останаха с човек по-малко, след като преди да бъде заменен Милисавлевич постъпи на два пъти неспортсменски, бавейки време, и бе изгонен с два бързи картона. 

В 81-та минута и гредата бе помощник на Макенджиев, след като удар на Дюлгеров се отклони от десния стълб. В 88-та минута Бенгюзов центрира остро от фаул, а капитанът Попев бе точен с глава, давайки точката на орлетата. 

В следващия мач пиринци гостуват на Ботев в Пловдив, като двубоят е в петък от 17:00 часа на стадиона в Коматево. 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2za

FACEBOOK