Пирин с победа над Монтана

Снимки: ОФК "Пирин"

ОФК Пирин победи в поредна контрола днес Монтана, като орлетата се наложиха с минималното 1:0 на стадиона в комплекс „Пири“.

Благоевградчани пробваха цели четирима чужденци в мача – Бразилец, Македонец, Словак и Руснак, съответно Александре Ханс, Филип Тимов, Кристиян Кострна и Павел Назимов. 

Срещата започна с фрапантен пропуск на Владислав Златинов, който елиминира двама защитници, но когато трябваше да стреля, продължи с финтовете и в крайна сметка пропусна гола. Монтанци отговориха с хубав удар с глава на Сергей Георгиев в 10-та минута.

Първата част ще се запомни още и с червен картон на Да Силва от Монтана, който настъпи неспортсменски Кристиян Кострна в 31-та минута, а реферът Апостолов не се поколеба и го изгони. 

През второто полувреме стана значително по-качествен мач, а пиринци владееха инициативата през по-голямата част. Тодор Траянов можеше да открие при едно сериозно положение в 55-та минута, но изстрелът му бе блокиран от защитник преди гола. 

Васил Божинов направи хубав пробив в 58-та минута, но стреля във вратаря Василев. Тони Тасев отбеляза първото си попадение за Пирин от доста време, след като с хубав удар излъга Василев от близа 25 метра, вкарвайки единственото попадение. 

В края на мача неприятен инцидент межди Илиев и вратаря на Пирин Ганев спря играта за доста време, като стража получи неприятна рана под окото. 
Следващата контрола на Пирин ще бъде в сряда или четвъртък, като съперникът ще бъде обявен допълнително. 

Състав на Пирин днес: Аргилашки, Кострна, Попев, Сандев, Ханс, Николов, Бенгюзов, Благов, Тимов, Назимов и Златинов. След почивката в игра влязоха Траянов, Костов, Казаков, Ганев, Божинов, Карапетров и Ничев

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2cn

FACEBOOK