Пирин Разлог уреди съперници за пет контроли

снимка: Община Разлог, архив

Елитните Славия, Локомотив София, Пирин Гоце Делчев и третодивизионните Оборище и Места са сигурните съперници за контроли на Пирин Разлог. Първата от тях е на 19 януари в Сандански срещу Славия.

На 25 същия месец отново на градския стадион в Сандански момчетата на Иван Стойчев срещат Локомотив София. След проверките срещу елитни тимове предстои контрола с Оборище отново в южния град на 6 февруари, а на 18 разложани играят с Пирин Гоце Делчев.

На 25-и Пирин играе на собствения си стадион с Места Хаджидимово. Със сигурност ще има още две, три проверки, но съперниците за тях и датите ще бъдат уточнени допълнително. Принципно съгласие за мач с Пирин Разлог са дали Септември Симитли и Пирин Благоевград.

В същото време разложани започнаха подготовка с четири нови имена. Това са вратарят Георги Аргилашки, който е преотстъпен от шампиона Лудогорец, халфът Васил Гуджев от Гигант Съединение, нападателят Тодор Чаворски, преотстъпен от Левски, както и централният защитник Анжело Методиев от школата на ЦСКА. Към тях ще се присъедини до края на седмицата бившият нападател на клуба Ален Христов и защитник от Беласица Петрич.

Целта, която ръководството постави пред отбора е запазване на мястото в групата. Първият етап от зимната подготовка на отбора ще премине при местни условия. Планиран е и двуседмичен лагер в Сандански, а третата част от заниманията също ще бъде в Разлог, ако времето позволява.

На първата тренировка за годината присъства и кметът на Разлог Красимир Герчев.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода aa6

FACEBOOK