Пирин Разлог продължава с негативната си серия

снимка: Община Разлог, архив

Отборът на Нефтохимик се наложи над Пирин Разлог с минималното 1:0 в двубой от 4-ия кръг на "Б" група.

Тимът на Димчо Ненов владееше инициативата през целия мач, но липсата на концентрация в завършващата фаза не позволи на феновете на тима да си отдъхнат до края.

Единственото попадение в срещата стана дело на Любомир Божинов, който се разписа от дузпа в 50-ата минута. Наказателният удар бе отсъден за нарушение срещу Живко Петков.

През първата част "шейховете" владееха топката, но трудно се създаваха чисти положения. В 25-ата минута Любо Божинов стреля от пряк свободен удар, но без резултат. Пет минути по-късно отново той бе в центъра на събитията, но вратарят на Пирин Стоянов отрази удара му.

В 43-ата минута Живко Петков излезе сам срещу стража на гостите, но не успя да го преодолее. Така първата част приключи при резултат 1:0. Още в началото на втората част "зелените" получиха право да изпълнят дузпа. Живко Петков бе съборен в наказателното поле и съдията посочи бялата точка.

Любо Божинов не трепна и на практика донесе победата на нафтата. След гола темпото спадна, а до края на мача чисто положения почти нямаше. В 71-ата минута далечен удар на Божинов бе отразен с мъка от Димитров. От началото на първенството в Б група Пирин Разлог няма победа.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2za

FACEBOOK