Много хора са с травми заради ПТП-та, станали през последните дни в Пиринско

Снимка: Infomreja.bg

Само при вчерашната катастрофа между Аврамово и Якоруда петима души са с фрактури

На 15 октомври около 14:00 часа на пътя между селата Ново Лески и Садово товарен автомобил „Опел Виваро“ с 29-годишен водач от Хаджидимово, като не спазва необходимото разстояние от движещ се пред него лек автомобил „Фолксваген Пасат“, допуска ПТП.

С контузия на гръдния кош и стомаха е пострадал 52-годишният водач на лекия автомобил „Фолксваген Пасат“, а с контузна рана на главата е  водачът на товарния автомобил.

Същия ден около 17:00 часа на ул. „Рокфелер“ в Петрич лек автомобил „БМВ“ с 30-годишен водач от същия град отнема предимството и блъска 17-годишен младеж от село Скрът, който е пресичал пътното платно на пешеходна пътека.

Пешеходецът е с охлузна рана на главата.

Пробата за наличие на алкохол в издишания въздух на водача е отрицателна.

Също на 15 октомври около 14:40 часа между Благоевград и Кресна лек автомобил „Рено Клио“ с 25-годишен водач от Петрич, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост, на ляв завой е излязъл от пътното платно и се е блъснал в крайпътно дърво.

С натъртвания на рамото е пострадала 25-годишна пътничка в автомобила.

Пробата за наличие на алкохол в издишания въздух на водача е отрицателна.

Вечерта на 15 октомври, около 21:51 часа, на АМ „Струма“ в района на Сандански лек автомобил „Шкода Октавия“ с 39-годишна водачка от Сандански, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост, се е ударил в мантинела, намираща се вдясно от пътното платно, при което са нанесени материални щети.

С контузна рана в областта на носа е пострадала 43-годишна пътничка в автомобила.

Пробата за наличие на алкохол в издишания въздух на водачката е отрицателна.

На 17.10.2021 г. около 13:00 часа на пътя от село Баня към местността Предел е станало ПТП, при което лек автомобил „Мерцедес“ с 24-годишен водач от Благоевград е навлязъл в лентата за насрещно движение и се е блъснал в лек автомобил „БМВ" с 39 годишен водач от Петрич.

С фрактура на кост на петата е пострадал водачът на лекия автомобил  „БМВ“.

Пробите за наличие на алкохол в издишания въздух на водачите са отрицателни.

Същия ден около 18:00 часа между село Аврамово и  Якоруда лек автомобил „Пежо“ с 38-годишна водачка  от Пловдив е навлязъл в лентата за насрещно движение и се е блъснал в лек автомобил „Нисан“ с 49-годишна водачка също от Пловдив.

При инцидента са пострадали водачката на лекия автомобил „Нисан“, която е с порезна рана в областта на главата, 55-годишна пътничка в същия автомобил, която е с фрактура на раменна кост и три ребра. С множество фрактури е водачката на лекия автомобил „Пежо“ - счупена ключица, пръст на десен крак, лумбален прешлен, носа и три ребра. Пострадал е и  25-годишен пътник в лекия автомобил „Пежо“, който е с фрактура на лумбални прешлени. С травми е и 12-годишен пътник в пежото, който е с контузия на гръдния кош и корема.

Пробите за наличие на алкохол в издишания въздух на водачите на автомобилите са отрицателни.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 7jk

FACEBOOK