Хандбалистите на Гоце Делчев победиха „Локомотив“ (Варна)

Снимка: Infomreja.bg

Многобройните привърженици на „Пирин-64“ ликуват

Хандбален клуб „Пирин-64“ ( Гоце Делчев) надигра доскоро непобедимия фаворит в А РХГ – „Локомотив“ ( Варна). Краен резултат – 24:21.

Мачът, който се игра в спортна зала „Неврокоп арена“, започна с точка за домакините. Малко след това гостите изравниха. „Догонването“ продължи и в следващите минути. Така 7 минути след началото на двубоя резултатът беше 4:4. Благодарение на няколко самостоятелни атаки, които състезатели от червено – черния отбор на „железничарите“ успяха да проведат, първото полувреме завърши при резултат 12:8.

Второто полувреме също започна с гол, реализиран от пиринци. Публиката постоянно подкрепяше своите любимци с ръкопляскания и скандирания. Крехката разлика постепенно се стопи и 23 минути преди финала електронното табло показваше 14:14.

Изключително оспорваната игра продължи с нов гол за домакините и почти веднага след това – за гостите. Но от този момент гоцеделчевци излязоха напред и вече не позволиха изравняване. Четиринадесет минути преди финала, след дузпа, резултатът беше 19:16. Последваха две нови попадения във вратата на противника, резултат от бързата реакция на Райчо Копривленски. В следващите минути  домакините водеха с разлика от 4 точки,която по-късно беше намалена на 3 точки.

През целия мач момчетата на Николай Пиргов играха с хъс за победа и успяха. Трябва да подчертаем  добрата игра и на вратарите, които неутрализираха немалко голови положения.

Гоцеделчевци се поздравиха със заслужената победа!

 

Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2cn

FACEBOOK