Пирин потегли за Стара Загора с настройка за победа

Снимка: ОФК "Пирин", архив

ОФК Пирин Благоевград потегли за Стара Загора, където утре ще срещне домакините от Берое в мач от първенството на Първа лига. Старши треньорът Стефан Генов заяви на пресконференция, че настроението в отбора е приповдигнато след равенството с ЦСКА.

"Очаква ни тежък мач, но се надявам на добро представяне срещу едни от стойностните отбори в шампионата. Нямаме проблеми с наказани и контузени състезатели, като единствено Румен Сандев е под въпрос за мача. Той попадна в групата, но в деня преди мача ще решаваме за неговото участие. В групата се връща Орлин Старокин, който имаше вирусна инфекция" - допълни Генов.

Орлетата ще направят една тренировка днес в Стара Загора. 

Междувременно, зелените са определени като аутсайдер в двубоя утре. Известната букмейкърска фирма Sportingbet посочила шансовтете за Пирин с внушителния коефицент 6.50, докато за беройци е определен на 1.50. Равенството се котира с 4.00. 

След мача с Берое предстои пауза в шампионата, в която благоевградчани ще бъдат на лагер в Банско. В зимния ни ски център Пирин ще изиграе една контрола срещу израелски отбор. В нея ще участва и новото попълнение Муйеци.

Албанският нападател ще бъде изпробван в игрова обстановка, преди да получи работната си виза. В същото време Иван Цветков продължава да се готви по индивидуален план, докато не се възстанови напълно от контузията в крака. 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 8as

FACEBOOK