Хандбалните прояви в Гоце Делчев продължават

Снимки: ХК "Пирин"

След Балканиадата за юноши – първи международен турнир за деца

Както читателите на ИНФОМРЕЖА знаят, Гоце Делчев беше домакин на балканско състезание по хандбал за юноши до 18-годишна възраст, в което участваха националните отбори на България, Северна Македония и Румъния, а така също и сборният отбор на „Пирин“ (Гоце Делчев). Без поражение остана отборът на Северна Македония, който заслужено зае първото място. След него се наредиха представителите на Румъния. Българският национален отбор зае третото място.Сборният отбор на „Пирин“ – Гоце Делчев, остана последен, без реализирана  победа.

Сега погледите са отправени към предстоящия  на 18-и, 19-и и 20-и октомври първи международен турнир по хандбал за деца, родени през 2005, 2006-а година. Той ще бъде в памет на Атанас Карабельов – основоположник на този спорт в Гоце Делчев.

Хандбален клуб „Пирин“ кани в зала „Неврокоп арена“ всички приятели на спорта в града да отдадат почит на човека, без когото „едва ли хандбалът и спортът в Гоце Делчев щеше да има традиции и успехи“. В същото време те ще подкрепят момчетата на треньора Любомир Арнаудов.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода aa6

FACEBOOK