Отново реми за "Пирин" в последната контрола

Снимка: ФК "Пирин"

Утре орлетата летят обратно за България

Пирин постигна равенството в последната си контрола в Турция, след като завърши при резултат 2:2 с втория отбор на Спартак Москва. Благоевградчани можеха да победят, но направиха няколко фрапантни пропуска в преди позиции, съобщават от клуба.

През първото полувреме орлетата владееха инициативата, но допуснаха куриозно попадение в 7-та минута, когато Пушкаров си отбеляза автогол.

Зелените атакува опасно в следващите минути, като закономерно изравниха след хубав пробив на Адемов, който подаде отлично към Вълчанов, а крилото не сгреши отблизо.

Второто полувреме започна идентично на първата част, като московчани бързо отбелязаха едно попадение, след добра атака по десния фланг.

От своя страна, пирицни заредиха куп пропуски в предни позиции, като на чисти положения за гол изскочиха Златинов, Михайлов, Иванов и Вълчанов. В самия край на мача, влезлият като резерва младок Тасев даде началото на добра атака подавайки към Хендерсън, който мушна брилянтен пас за Златинов, а опитната деветка реализира хладнокръвно за крайното 2:2.

Утре орлетата летят обратно за България, като ще получат няколко дни почивка, преди възобновяването на тренировките в понеделник.

 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xf

FACEBOOK