Пирин излиза за победа срещу Левски, над 70 полицаи охраняват двубоя

Снимка: ОФК "Пирин"

ОФК Пирин ще излезе за трите точки срещу Левски София в предпоследното домакинство на орлетата до края на сезон 2015/16. Благоевградчани са на 2 точки пред 9-ия Монтана, с който спорят за директно оставане в А група.

Старши треньорът на пиринци Наджи Шенсой бе категоричен днес, че с помощта на публиката в Благоевград зелените трябва да вземат първата победа у дома за сезона.

На редовната пресконференция на стадион "Христо Ботев" присъства и гл. инспектор Асен Стойчев от МВР-Благоевград, който обясни мерките около реда и сигурността на стадиона с оглед на инцидентите, които се случиха в последния двубой със софиянци.

На стадиона няма да бъдат допускани малолетни и непълнолетни лица без придружител, както и пиротехнически вещества. Срещата ще бъде охранявана от поне 70 полицаи. 

„Спортното мнение показва, че победата ни е много по-нужна от колкото на Левски. Мотивацията ни ще по-силна. Респект за силен клуб като Левски, но ние сме длъжни да вземем точките в този двубой“, обясни  старши треньорът на Пирин Наджи Шенсой.

„Първенството нямаше да е същото ако не бяха взети точките за сините, както и нашата една, но действителността е такава. В момента имаме шанс 60:40 ние да не играем бараж. С всяка спечелена точка, шансът ни ще се вдига“, заяви още специалистът. 

Орлетата нямат наказани футболисти за този двубой, като в игра се връщат Николов, Дяков и Маркиньос. Пиринци са смятани за аутсайдер и в този двубой, като световната букмейкърска къща Sportingbet подава коефициент от 4.75 за тяхна победа, докато за гостите е фиксирано на 1.75, а равенство е оценено на 3.25. 

Двубоят е в неделя от 20:30 часа, като цената на билета е 5 лв. 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 8as

FACEBOOK