Пирин ГД би Монтана с 4:2

снимки: infomreja.bg

„Пирин” - Гоце Делчев победи Монтана с 4:2 в мач от 23-тя кръг на „А” група. След този резултат гоцеделчевският тим вече заема 10-о място с 27 точки, докато Монтана остана на последното 16-о място. Головете за неврокопчани отбелязаха  Любомир Витанов, Петър Лазаров, Веско Марчев и Марио Близнаков. За гостите попаденията във вратата на пиринци  станаха дело на Венци Иванов и Йордан Георгиев от дузпа.

Още 34-ата минута на мача домакините от Пирин поведоха. След центрирана топка се получи разбъркване в наказанието поле на Монтана и Хазуров, макар и паднал на терена, се пребори за топката, подаде към Любомир Витанов, който се разписа за 1:0.

Две минути по-късно, в 36-ата минута Монтана изравни, след като Венци Иванов получи великолепен пас от Дани Младенов. Той остана сам срещу Абди Абдиков и направи 1:1.

През второ полувреме запалянковците станаха свидетели на още цели 4 гола. В 60-ата минута, точно след час игра, Веско Марчев направи добър пробив в наказателното поле от ляво, след като преодоля двама противници, върна топката към точката на дузпата, откъдето Петър Лазаров я заби в мрежата на гостите. 3 минути след това Веско Марчев изскочи изненадващо и с хубав удар по земя направи 3:1.

В 79-ата минута Монтана получи право да изпълни дузпа, след като бранител на Пирин бутна в гръб Дани Младенов след един корнер. Зад топката застана Йордан Георгиев, който бе безпогрешен за 2:3.

Крайното 4:2 бе оформено в 85-ата минута. След лошо върната топка към Цветковски, вратарят изчисти напред, топката попадна в бранител на „Монтана”, той я отигра така, че я свали на Марчев. Последният пусна хубав пас към Марио Близнаков, който се разписа за 4:2.

 

снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

тит19:44 - 22.04.2013
На всички ни се иска, но само 3 точки няма да са достатъчни. Тази година изпадат 4 отбора, така че борбата ще е жестока. Локо Сф винаги се измъкват. Сега гостуват на Монтана, после ние им гостуваме, така че като нищо ще ни минат. Много е рано още за радост, има доста мачове, точки трябват ей....
the green09:48 - 22.04.2013
Браво Пирин! Още 3 точки до края и 100% оставаме в А група!
Код за сигурност, въведете кода 2xf

FACEBOOK