Пиян мъж си хвана такси, за да прекоси 3 държави в новогодишната нощ

Снимка: Pixabay

Новогодишната нощ често е изпълнена с невероятни и ярки спомени, някои от които не винаги са хубави, а други ти ги разказват на следващия ден.

Въпреки това малко хора могат да се похвалят с историята на този жител на Осло, разказана от британския в. "The Independent". Той бил заедно с приятели в Копенхаген, Дания, за да отпразнува идването на 2018 година. В един момент купонджията решил да си хване такси и да се прибере в родния Осло.

Той изминал разстоянието от 600 км - от Копенхаген до Осло, като преминал през Швеция, а сумата, която дължал накрая била около 18 000 норвежки крони (£1,640).

Приключенецът решил, че няма да плати такава голяма сметка и се прибрал вкъщи, за да се наспи след дългата нощ. Наложило се да се намесят органите на реда, които да го "убедят" да си плати задълженията. Полицаите толкова се впечатлили, че дори публикували кратка версия на нестандартната случка в официалния профил на полицията в Осло в Twitter

"Един пиян човек се качи в такси в Копенхаген през 2017 г., пристигна в квартал Абилдо, Осло през 2018 година и реши, че няма да плати сметката. Намерихме го да спи у дома. Сега вече е буден и плаща задълженията си".

 

Снимка: offnew.bg

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 3ax

FACEBOOK