Четирима пияни спипани зад волана за два дни, рекордьор е 30-годишен от Блатска с 2,02 промила

Снимка: Infomreja.bg, архив

Четирима пияни водачи попаднаха на полицейски проверки в първите два дни на декември.

Рекордьор в групата заловени нарушители зад волана е 30-годишният З. П. от хаджидимовското село Блатска, който в събота около 23:35 часа в съседното село Хвостяне е бил спипан да управлява лек автомобил „Опел Астра" с 2,02 промила алкохол.

Отново в събота, около 01:30 часа, по пътя между Мелник и село Лозеница, след полицейска проверка е установено, че 51-годишният С. Т. от Мелник е седнал зад волана на лекия си автомобил "Мерцедес" с наличие на 1,32 промила.

Ден по-рано, в петък, около 20:10 часа по ул. “Отец Паисий“ в Банско полицаите са хванали 39-годишния местен жител Н. Д. да управлява лек автомобил „Ауди“ с наличие на 1,42 промила.

В събота униформените от Гоце Делчев попаднали и на пиян зад волана гръцки гражданин - К. Б. на 69 години. Възрастният чужденец е бил засечен към 14:10 часа да шофира лек автомобил "Алфа Ромео" между село Садово и ГКПП-Илинден с наличие на 1,49 промила алкохол.

Срещу четиримата пияни шофьори са образувани бързи производства за извършено престъпление по чл. 343Б, ал.1 от Наказателния кодекс.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода l9n

FACEBOOK