През последните 3 дни в Благоевградско пострадаха мотопедисти, пешеходка и водач на лек автомобил

Снимка: Infomreja.bg

Те са без опасност за живота

На 31-ви юли около 18:50 часа на ул.“14-ти полк“ в Благоевград, мотопед „Ролер –скутер“ с 69-годишен водач от същия град, заобикаляйки паркиран лек автомобил „Опел Астра“, се удря във вратата на автомобила, която в този момент е отворена от водача му, в резултат на което мотопедистът е паднал в дясната лента на пътното платно, а мотопедът е продължил движението си в лявата пътна лента.

С фрактура на ребро и порезна рана на шията е пострадал мотопедистът, който след извършен медицински преглед е настанен за лечение в МБАЛ-Благоевград.

Същата вечер около 21:55 часа на бул.“Св. св. Кирил и Методий“ в Благоевград, на паркинг зад жилищен блок, лек автомобил „Ситроен“ с 31-годишен водач от Благоевград е блъснал 28-годишна жена от града, в резултат на което тя е паднала на пътното платно и е получила травма на левия крак.

На 2-ри август около 00:05 часа по пътя между гоцеделчевските села Лъжница и Баничан, неизвестен към момента лек автомобил е навлязъл частично в лентата за насрещно движение, блъснал се е в движещ се по нея лек автомобил „БМВ“ и е напуснал местопроизшествието, без да изпълни задълженията си на участник в ПТП.

С разкъсно-контузна рана  на лявата вежда  е пострадал 25-годишният водач на лекия автомобил „БМВ“.

През нощта на 2-ри август, около 23:30 часа, на пътя между селата Първомай .Кавракирово, община Петрич, неправоспособен и непълнолетен младеж от същия град, управлявайки  с несъобразена с пътните условия скорост мотопед“Ямаха“, се блъска в предпазна мантинела и се преобръща на пътя.

Младежът е получил разкъсно-контузна рана на главата и е настанен за лечение, без опасност за живота.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 8as

FACEBOOK