Пиян 35-годишен се заби с поло в паркиран ТИР, оцеля по чудо

снимки: infomreja.bg

35-годишен пиян столичанин се заби в паркиран ТИР в Благоевград, оцелял е по чудо, съобщи БГНЕС. Пътният инцидент стана към 22.45 часа снощи на входа на кв. „Грамада”.

Ивайло Т. управлявал с много висока скорост лек автомобил Фолксваген „Поло”. Движейки се по пътя от с. Зелен дол към Благоевград, на входа на „Грамада”, след като се мине през подлеза под ГП-Е-79,  пътя се раздвоява на ляво към квартала и надясно, за да се излезе на пътя Кулата-София.

Пияният водач обаче просто продължил направо. Така се забил в паркиран насреща му и разположен напряко и извън пътното платно ТИР, чийто водач почивал. За щастие на Ивайло лекия автомобил уцелил чифтето гуми на товарния автомобил.

В противен случай щял да мине под каросерията му и да се обезглави. При удара в гумите на ТИР-а, лекия автомобил отскочил назад, отворил му се и еърбека. Той спасил за втори път живота на столичанина. На местопроизшествието имаше над 20 м. спирачен път.

С линейка на ЦСМП пострадалият е приет в благоевградската болница във видимо алкохолно опиянеине и разбита уста. Поради това водача не е могъл да даде годна проба на Дрегер-а. След като му е взета кръвна проба, Ивайло Т. е задържан сполицейска мярка за 24 часа в ареста.
 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xd

FACEBOOK