Повече от две денонощия жителите на село Раненци са без електричество! Настояват за спешни мерки

Снимка: Infomreja.bg

Повече от две денонощия жителите на кюстендилското село Раненци са без електричество. Предимно възрастното население е обречено да стои на тъмно и студено заради авария в електропреносната мрежа.

„Ние сме без ток от петък. Представете си, сега е понеделник. Аз живея в една къща с още една жена на 83 години, отопляваме се на камина с дърва. Помпата обаче е на ток, можете да си представите, че вече трети ден мръзнем. Стоим в стаите с шапки, якета и ръкавици. Поболяхме се от студ“, разказа пред ИНФОМРЕЖА, 68-годишната Димитринка Георгиева.

По нейни думи до този момент са подадени десетки сигнали до ЧЕЗ, но без резултат.

Днес е имало екип на дружеството в Раненци, уверили ги, че до 14 часа електричеството в селото ще бъде възстановено, но уви.

„Събота и неделя никой не си мръдна пръста за нас. Тук живеем предимно възрастни хора. Едва днес дойдоха от ЧЕЗ, пуснаха за няколко секунди тока и после отново го спряха. Това е гавра с цялото население на Раненци“, категорична е 64-годишната Димитринка.

Екипът на ИНФОМРЕЖА подаде сигнал до Електроразпределителното дружество.

Очакваме отговор, за който ще ви информираме своевременно.

 

КОМЕНТАРИ

Потребител15:26 - 28.01.2019
В 21 век това е грях. Нали уж има дежурни аварийни екипи какво като е събота и неделя!? Днес е понеделник и пак няма ток. Очаква ли се въобще да го пуснат?
Код за сигурност, въведете кода aa6

FACEBOOK