Пикник през зимата - мисията възможна

Снимка: Infomreja.bg, архив

Освен лятото, студените зимни дни също са подходящи за провеждане на пикник, стига да се приготвите добре и да опаковате подходяща екипировка, за да задържи всички на топло.

Няма нищо по-красиво като чисто одеяло от блестящ сняг под хладното синьо зимно небе, за да се съберете, заедно семейството и приятелите ви. Има солидарност, когато хората се скупчават около огън, разказвайки истории, запазвайки топлината си с горещи чаши какао, докато се сгушвате във вълнени шалове и удобни одеала. Зимният пикник отнема малко повече планиране, но пък вашият мразовит празник ще бъде успешен.

Поддържайте вниманието си върху елементите, които ще запазят вашето семейство и приятели стоплени, като опаковате одеала, шалове и ръкавици. Също така носете изолирана подложка, за да не лежите на земята. Не забравяйте и вкусната храна, както и всичко необходимо за запалване на огън.

Снабдете се термос с гореща супа или яхния,  направете греяно вино, опаковайте малки торбички с канелени пръчици. Набавете зеленчуци, които да сложите на огъня, заедно с апетитните пържоли и се радвайте на всичко това, което топли сърцето ви.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 3ax

FACEBOOK