Лятна филмомания 2020 Банско - приключенско кино под звездите

Снимка: Община Банско

Най-доброто от Банско филм фест

И тази година, по традиция от 23 до 25 юли, под звездното небе на град Банско и Пирин планина ще бъде прожектирана селекция от най-приключенските и екстремни филми през последната година!

Прожекциите стартират в 21:00 ч. на централния площад „Никола Вапцаров“ в Банско. 

Всички жители и гости на Банско ще получат филмов подарък под звездите и ще могат да се докоснат до най-доброто от световното екстремно и планинарско кино в 9 филма от Австрия, Канада, Испания, САЩ, Швейцария, Италия и Германия.

Програмата представя истински истории за смелост, приятелство и солидарност, снимани на едни от най-трудно достъпните и отдалечени места на нашата Планета – Тибет, Кашмир, Канадските планини, Доломитите, Гранд Каньон, Антарктида и тайгата в Сибир.

Лентите в програмата на „Лятна филмомания под звездите 2020″ представят още много уникални кадри, които ще могат да бъдат видени в три летни вечери.  При дъждовно време прожекциите ще се проведат в Голямата зала на Читалище „Никола Вапцаров“. 

Организатори на фестивала са Община Банско, Читалище „Никола Вапцаров“, Сдружение „Международен фестивал на планинарския филм и с партньорството на хотел Кап Хаус.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода ae5

FACEBOOK