Пиарката на ГЕРБ - Гоце Делчев Ваня Вакареева стана за втори път кръстница

снимки: Краси Терзиева, infomreja.bg

С бебешки тоалет, последен писък на модата, включващ и миниатюрна рокличка, пиарката на ГЕРБ в Гоце Делчев - Ваня Вакареева, известна в града като моден естет, спази традицията и в качеството си на кръстница облече при изписването от болницата новородената дъщеричка на братовчедите си Люба Праматарова и Георги Стамболиев - Валентина.

За първи път акушерите от родилното отделение в МБАЛ "Иван Скендеров" изписаха новородено бебе не в традиционните пелени, а в красива бутикова рокличка, с което кръстницата Вакареева още в първите дни след раждането на момиченцето направи малката Валентина атрактивен модел.

Очакваната с нетърпение втора рожба на семейството се роди преди дни с манекенските пропорции 50 см височина и 3 килограма тегло. Валентина носи името на вуйчо си. Тя има братче на 7 години, което при вида на малката принцеса обеща да се грижи старателно за нея и да помага на мама Люба. 

"Аз съм кума на няколко семейства и, разбира се, кръстница на рожбите им, които посрещам винаги с много радост. Моя традиция е при изписването от болницата да купувам аз тоалета на всяко мое бебе. Страшно много обичам децата и винаги с голямо удоволствие като кръстница давам име и орисвам малките с най-добри пожелания", коментира щастливата кръстница Ваня Вакареева. Тя се зарече един ден да изписва от родилното и бебетата на малката Валентина и на братчето й Костадин.

 

КОМЕНТАРИ

до срам22:50 - 22.11.2011
Вакареева от100 км. си личи коментара ти не си сара , не си збръчкана , не си московиска просто си доста тъпичка и с много високо самочувствие без покритие .
masona23:41 - 21.11.2011
това е абсолютен кич.
до срам16:45 - 21.11.2011
За Ваня съм сигурен но за други гербери не има много продажни душици които въртяха задниците и чакаха да видят кой от двамата ще спечели за да се закачи към печелившите . Вакареева обаче не играе този танц .
Ификс16:42 - 21.11.2011
Не е необходимо да ненавиждаш някого просто е необходимо да имаш позиция а Вакареева е човек с ясна позиция . Жълтурковците отново се намесват за да правят скандали впрочем те дори не могат да се зарадват и на едно новородено съвсем невинно бебе и да кажат да е живо и здраво да му се радват и родители и кръстници . А колко малко трябва човек да е добър и обективен . Болни мозъци колкото щеш но възмездие има за всеки . Ване бъди щастлива да играеш на сватбите на всички деца които кръщаваш . Прекланям се пред благородството ти и любовта към най невинните същества - децата .Днес е хубав празник . Да си жива и здрава и преди всичко горда от това което даваш на хората от сърце .

FACEBOOK