Читалище „Братство 1869” – Кюстендил, обявява старт на новата учебна година

Снимки: Infomreja.bg и личен архив

Приемат ученици в класовете по китара, пиано, акордеон, цигулка и др.

От началото на месец септември стартира новата учебна година 2019/2020 за курсовете и школите на читалище „Братство 1869” - Кюстендил.

Детската музикална школа ще приема ученици в класовете по китара, пиано, акордеон, цигулка, кларинет, синтезатор, народно пеене, поп и класическо пеене, солфеж и елементарна теория на музиката.

Тази година в читалището ще творят: Китарен оркестър „Кюстендил”, Детски танцов състав „Нова генерация”, Фолк-арт формация, Вокална формация „Неразделни”, Детска фолклорна формация „Трепетлика”, Вокална формация „Струмски полъх”, Смесен хор „Братство”, Туристически хор „Осоговско ехо”, Музикална компания „Пей сърце”, Студио „Дебют”, Клуб по спортни танци „Пауталия”, Литературен клуб „Веса Паспалеева” и Театрално студио „Бременските музиканти”.

Ще продължат заниманията и в школите по изобразително изкуство и чуждоезиково обучение с курс по английски език. Както винаги, подготовката в различните форми на обучение е поверена на висококвалифицирани преподаватели с дългогодишен опит.

Материално-техническата база на читалището е обновена, залите и кабинетите за репетиции са частично ремонтирани и освежени, готови да приемат многобройните творчески колективи и ученици в различните курсове и школи.

За повече информация и записвания: тел.: 078/52-63-95, 078/52-91-95 или на e-mail: [email protected]

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода i2d

FACEBOOK