Петър Мутафчиев оглави Дирекция „Устройство на територията” в Гоце Делчев

Петър Мутафчиев, снимка: Община Гоце Делчев

Инж. Петър Мутафчиев е новият директор на Дирекция „Устройство на територията” в общинска администрация - Гоце Делчев и от днес официално зае своята длъжност. Той е роден в село Сатовча, завършил е Строителен техникум в Благоевград, след което висше образование със специалност „Промишлено и гражданско строителство /ПГС/ - конструкции”.

В последните 25 години инж. Мутафчиев е работил като директор на Дирекция „Устройство на територията, екология, туризъм и европроекти” в община Сатовча. Има дългогодишен опит в сферата на устройството на територията, бил и заместник-кмет по строителството в община Сатовча в края на 80-те години на миналия век.

На основание Закона за държавния служител е подписано споразумение между общините Гоце Делчев и Сатовча, свързано с назначението на инж. Петър Мутафчиев на длъжността директор на Дирекция „Устройство на територията” в Община Гоце Делчев.

Мутафчиев заема мястото на освободения преди месец инж. Тодор Домузов. Кметът на Гоце Делчев Владимир Москов с встъпването си в новия мандат освободи от длъжност главния архитект Анушка Костодинова и на нейно место след конкурс назначи Георги Скрижовски, а от днес мястото на Домузов заема инж. Петър Мутафчиев.

 

КОМЕНТАРИ

Ебаси21:22 - 16.05.2012
Еба ти селския додук
Код за сигурност, въведете кода i2d

FACEBOOK