Петър Клечков се прибра в Благоевград

снимка: gong.bg, архив

От днес Петър Клечков отново пое в ръцете си тренировъчните занимания в БК “Академик”. След двуседмично отсъствие, заради ангажименти с националния отбор на България за кадети, наставникът се върна в Благоевград.

Под негово ръководство българският национален отбор за кадети до 16 години зае последното 12-о място в крайното класиране на турнира “Тюрк Телеком” в Истанбул. Българите загубиха всичките си седем срещи – 5 в груповата фаза и 2 в разпределението на местата от 9 до 12.

Това е първи турнир за момчетата и селекционера, като през месец март предстои подготвителен лагер в Благоевград. В същото време без Клечков “Академик” изигра едни мач от първенството на “А” група, в който загуби очаквано като гост на “Берое” с 92:74 точки.

В неделя за благоевградските студенти предстои второ поредно гостуване, този път на “Овергаз HomeLine” в София. Двубоят засега остава по програма и ще се играе в зала “Христо Ботев” от 18.30 часа. В тази среща на треньорската скамейка вече ще бъде и Петър Клечков.

След изиграните 12 кръга “Академик” заема 4 място с 18 точки, но и с мач по-малко.


 

снимка: gong.bg, архив

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2cn

FACEBOOK