Станаха ясни победителите от BG Music Festival 2019 в Сандански

Снимка: Община Сандански

Вече са ясни победителите в третия BG Music Festival. Фестивалното жури връчи три награди в категориите: поп, рок, хип-хоп/R’n’B. Отличие връчи и Журналистическото жури. ТВ зрителите и публиката в Летния театър също избраха своите фаворити. Специална награда бе връчена от Кмета на Община Сандански – Кирил Котев. За втора поредна година има и награда на самите участниците в конкурса, които имаха право да гласуват за някой друг артист в конкурса, без да имат право да дадат вот за себе си.

ПОБЕДИТЕЛИ В BG MUSIC FESTIVAL 2019

Победител в категория РОК

Наталия Тенева – „Необикновен“

Победител в категория ПОП

Цвети Радойчева – „Изчезни“

Победител в категория ХИП-ХОП/R&B

Theo – „Движим бавно“

Награда на журналистическото жури

Theo – „Движим бавно“

Награда на телевизионните зрители

Nels – „Емоция“

Награда на публиката в Летен театър – Сандански

Антифриз - „Мъжка кифла“

Награда на Кмета и Община Сандански

Наталия Тенева – „Необикновен“

Награда на участниците

Boyanski – „Нов филм“

Освен победителите на сцената се изяви R’n’B дивата IVY, която зарадва своите фенове с добре познатите и обичани „Shisha”, „Inside us” и „Ще ги паля“.

Веднага след това се качиха и водещите Monty & Petya Alexa, които вдигнаха всички на крака и заедно запяха „Не слушай“ и „Нека бъде лудница“.

Голямата изненада за публиката беше идолът на всички тийнейджъри Криско, който превърна вечерта в неповторимо изживяване. В програмата си той включи едни от най-големите си хитове като „Bazooka“, „Видимо доволни“,  „Ела и си вземи“, „Едно ферари модел 2019“, „Гледай как се прави“, както и последното си парче „Незаменим“.

Рапърът непрекъснато демонстрираше своето удоволствие и радост от горещия прием на публиката в Сандански. А дуетна половинка за хита „Искам да бъда с теб“ беше Мелани от присъстващите в Летния театър. Момичето получи специален подарък от Криско, който я избра от хилядите почитателки, които пееха с пълно гърло заедно с него цяла вечер.

 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода ae5

FACEBOOK