Петък 13-и донесе небивал успех на 13-ия хип-хоп фест в Гоце Делчев

снимки: infomreja.bg

Нито тъмните облаци, нито дъждът, нито фаталният петък 13-и успяха  да помрачат настроението на стотиците млади хора, събрали се да се забавляват на 13-ото издание на Хип-хоп фестивала в Гоце Делчев, което може да се смята за едно от най-успешните сред проведените досега. 

Позитивната енергия на неврокопските рапъри и любители на хип-хоп сякаш прогониха дъждовните облаци и митовете за черния петък 13-и и сцената и паркът в Гоце Делчев станаха арена на страхотен купон със знакови изпълнители, които тази година бяха в изобилие. 

Вдъхновени от уникалната публика, гост изпълнителите дадоха всичко от себе си, за да направят петъчната вечер много специална за всички присъстващи. На сцената сред бурните аплаузи излезе голямата звезда на българския рап Криско. Той изпя всичките си хитови парчета и взриви многобройните си почитатели от различни възрасти, които чакаха появата му с голямо нетърпение.

Преди него феновете феновете на истинските рап и хип-хоп ритми танцуваха и пяха с култовия изпълнител Хонн Конг, който нашумя с парчето си "Куката" от саундтрака на сериала "Под прикритие", уникалните лъчезарни софийски танцьори от група UMOVE, които достигнаха полуфинал на „България търси талант”, горещият петрички рапър Чалиани, както и местните изпълнители Тriple, Iliyatah & DJ Spiro.

И тази година гоцеделчевският хип-хоп фест събра стотици фенове на популярната музика, които няколко часа пяха и танцуваха с плеадата от най-хитовите имена от сцената в България.

Ежегодният фестивал бе организиран от Община Гоце Делчев и тази година бе неговото 13-о поредно лято. Хип-хоп фестът, който всяка година събира много млади хора, почитатели на съвременната музика, се проведе на специалната сцена в градския парк на Гоце Делчев. Това придаде допълнителна красота и екзотика на 13-ото издание.

 

снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода l9n

FACEBOOK