Петя Аврамова прие поста министър на регионалното развитие и благоустройството от Николай Нанков

Петя Аврамова прие поста министър на регионалното развитие и благоустройството от Николай Нанков, снимка: МРРБ

Съзнавам отговорността, която поемам с този пост. Държа на приемствеността и на три приоритета, които ще спазвам в работата си – ефективност, качество и контрол.

Това каза в кулоарите на Народното събрание днес министърът на регионалното развитие и благоустройството Петя Аврамова след като встъпи в длъжност и добави, че за нея ще бъде ценно да получи подкрепата на досегашния министър Николай Нанков и да има възможността да използва неговите знания и опит.

Петя Аврамова заяви, че ще разчита на професионализма, опита и компетентността на всички служители на Министерството на регионалното развитие и благоустройството.

Ще работя съвместно с общините в Република България, с бранша, със съсловните организации и вярвам, че с ангажираността на всички и на законодателната власт ще успеем да свършим работата, която ни предстои  за облагородяване на нашата държава, за добра градска среда и добри пътища, подчерта регионалният министър.

Николай Нанков изказа своята увереност, че Петя Аврамова ще се справи добре с очертаните приоритети. Изключително съм щастлив, че оставяме подредена къща на добър стопанин, каза той и изрази готовност да помага.

По-късно, в Министерството на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков представи на новия регионален министър екипа на ведомството.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода ae5
loading...