Петима треньори във ФК „Велбъжд”, но с конкурс

снимки: Дани Асенова, infomreja.bg

Конкурс за треньори в Детско-юношеската школа, обяви обединеният ФК „Велбъжд”. Щатните бройки са 5. Процедурата е открита, като могат да кандидатстват и хора със средно образование, стига да имат необходимия лиценз за възрастовата група, която искат да ръководят.

Ръководителят на клуба Андрей Радев информира треньорите, които в момента работят в клубовете „Велбъжд” и „Бузлуджа” за обявения конкурс.

Документи се приемат до 19-ти юли, като кандидатите трябва да подготвят писмена концепция за развитието на ДЮШ и методика за подготовка на децата, които искат да водят.

„Комисия от трима юристи ще разгледа документите, а допуснатите до конкурса кандидати ще защитават концепциите си пред комисия, с председател-специалист от НСА. Конкурсът е за треньори на „Деца-А”, „Деца-Б”, „Юноши младша възраст-А”, „Юноши младша възраст-Б” и „Юноши старша възраст”. На спечелилите конкурса ще бъде предложен едногодишен трудов договор с основна заплата от 350 лв.

Подписан е договор между клуба, БФС и Спортното училище „Васил Левски”, като треньори с висше образование от клуба ще работят в училището.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода ae5

FACEBOOK