Задържаха 66-годишен мъж за блудство с 14-годишна

Снимка: Infomreja.bg

Съдът определи мярка за неотклонение „задържане под стража" спрямо С. Г., на 66 г., привлечен като обвиняем за това, че на 13.12. г. в гр. Казанлък, блудствал с ненавършило 14 - годишна възраст - момиче на 13 г., чрез използване на положение на надзор.

До момента са извършени разпити на свидетели пред съдия и в присъствието на инспектор от Детска педагогическа стая, изготвена е техническа експертиза, приобщени са писмени и веществени доказателства и е повдигнато обвинение.

Съдът уважи искането на Районна прокуратура-Казанлък и прие, че се касае за висока степен на обществена опасност на деянието и на извършителя му, който е извършил престъплението, възползвайки се от положението на надзор спрямо малолетното лице. Съдът взе предвид аргументите на представителя на Районна прокуратура-Казанлък, за законосъобразност за взетата мярка за неотклонение „задържане под стража", за да се осуети възможност за въздействие от страна на обвиняемото лице, спрямо пострадалата и свидетели на престъплението.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xd

FACEBOOK