Петима ще отговарят пред съда за различни престъпления

Снимка: Infomreja.bg

Двама застават пред Темида за кражба

34-годишен е управлявал автомобил с концентрация на алкохол в кръвта над 0, 5 промила след като е бил осъждан за подобно деяние. Мъжът е проверен на 12 юли, в пернишкия кв. „Твърди ливади“. Привлечен е като обвиняем и му е наложена мярка за неотклонение „подписка“.

С 1, 40 промила алкохол в кръвта е шофирал автомобила си марка Фолксваген „Голф“ 61-годишен перничанин. Проверката му е извършена на 27 юли, на ул. „Софийско шосе“ в областния център. Привлечен е като обвиняем и му е наложена мярка за неотклонение „подписка“.

Двама перничани застават пред Темида за кражба. Престъплението е извършено на 29 януари тази година. Мъже на 21 и 30 години използвайки лек автомобил Пежо „Боксер“ откраднали от пернишка фирма листа ламарина, метални шини и пътеки за строително скеле. След проведено разследване са привлечени като обвиняеми по чл. 195, ал. 1 от Наказателния кодекс и им е наложена мярка за неотклонение „подписка“.

Перничанин на съд за неплащане на издръжка. 47-годишният мъж бил осъден от Пернишки районен съд през 2016 г. да издържа малолетния си син. До настоящия момент той не изпълнявал задълженията си. Привлечен е като обвиняем по чл. 183, ал. 1 от Наказателния кодекс и работата продължава съвместно с прокуратурата.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 3ax

FACEBOOK