ПГ по МСС – Гоце Делчев, получи награда от Министерството на младежта и спорта

Снимка: Infomreja.bg

Заслужено признание

Поредната награда, която ПГ по МСС „Пейо Яворов“ получи, е признание за перфектно организирания и проведен  празник  „Европейски ден на спорта в училище“. Наградата връчи Стоян Андонов - заместник – министър на спорта. Професионалната гимназия получи топки за различни видове спорт и ваучери за закупуване на училищни консумативи.

Всеки, присъствал на големия спортен празник в училището, знае, че наградата е заслужена. Както ИНФОМРЕЖА своевременно осведоми своите читатели, той премина под надслов „Спорт и здраве“, умело съчетавайки  спортните игри и състезания с поставяне на актуални проблеми като екология и разделно събиране на отпадъците.

Впечатляващ е и фактът, че в ПГ по МСС не само се говори за нуждата от биологично чисти продукти, но в биофермата на училището те на практика се отглеждат. По време на спортния празник всеки можеше да се убеди в тяхното качество.

Отлична беше и идеята на организаторите да приобщят към  отбелязването на този специален ден както ученици от други училища, така и най-малките – децата от ДГ „Брезичка“.

 

Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

Коментарите са забранени за тази статия.

FACEBOOK