Дупнишките гладиатори завоюваха три медала в първия ден от престижния турнир Galeb Belgrade Trophy G1

Снимки: личен архив

В първия ден от престижния турнир в Сърбия - Galeb Belgrade Trophy G1, гладиаторите от таекуондо клуб "Гладиатор" - Дупница, завоюваха три медала.

Мариела Миланова зае трето място на почетната стълбица след две победи над Италия и Франция и на полуфинала загуби от Германия.

Кирил Механджийски зае най-високото стъпало в своята категория,като показа много силна игра и надделя над своите противници в пет битки. Механджийски победи представителите на Гърция, Сърбия, Хърватия, Тунис и на финала със силна концентрация и по-голямо желание за победи отне златото от домакина.

Гладиатор спечели още един златен медал в лицето на Борислава Борисова. Нашето момиче показа на всички какво е да си истински ГЛАДИАТОР, като получи тежка контузия на десния си крак още в първия мач срещу Сърбия,но желанието за медал и истинския боен дух на Боби и помогнаха да прегази конкуренцията.

Борисова победи в мача за медал момичето от Словения а на полуфинала в тежка битка срещу Норвегия, Боби показа,че желае златото повече и спечели своя мач. На финала Боби дори не даде шанс на представителката на Франция да си помисли,че може да вземе златото и я победи с 16:8.

Днес на ринга излизат Митко Джорджев, Луиза Захариева,Александър Джорджев и Кристиян Анастасов.

Да пожелаем успех и да стискаме палци да прибавим още медали.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xf

FACEBOOK