Песен на Иван Стойнев с престижно място на национален конкурс! Направи и химн на КК „Шурикен“

Иван Стойнев, снимка: Infomreja.bg

Иван Стойнев - директор и художествен ръководител на Международния музикален детски фестивал от гр. Кюстендил, се класира на националния конкурс „Детска мелодия на годината“ в гр. София.

Неговата песен „Ята от хвърчила” във финала на националния конкурс зае едно от престижните 14 места, където се допускат автори от цяла България.

Този факт е едно признание и гордост за нашия град, с който художественият ръководител и на „Златни ябълки” ще остане със своята системна национална и международна дейност в историята на Кюстендил.

Това е похвално още, защото тези негови песни и конкретно „Ята от хвърчила”, ще се влеят в репертоара на българските училища и детски градини, които отдавна имат нужда от обновяване на текстове за песни.

Само преди броени дни Иван Стойнев направи и химн на КК „Шурикен“ – Кюстендил.

Текстът на песента е на треньора на клуба – Емил Димитров, а в записа участват Андреа, Никол, Вероника, Даниела, Наталия и малкият чаровник и каратист Марио.  

„Нека децата да се радват, за тях направихме химн, който ще остане завинаги“, обяви Стойнев.

Пожелаваме на г-н Иван Стойнев нови творчески успехи, създаване на още текстове и мелодии, които възпитават подрастващото поколение и създават мостове между Кюстендил и др. славянски държави, като Северна Македония, Сърбия, Албания, Босна и Херцеговина, Хърватия и др.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода ae5

FACEBOOK