Ревански: Делян Пеевски дари защитни облекла и очила на лабораторията в Плевен

Снимки: ДПС

"Изключително навреме и на място е дарението", сподели директорът на болницата - д-р Луканов

Днес депутатът от ДПС Делян Пеевски дари защитни облекла и маски от най-висок клас на лабораториятв в Плевен.

Делегацията в състав Халил Летифов - председател на Парламентарната комисия по транспорта в Народното събрание и зам.-шеф на парламентарната група на ДПС, Велислава Кръстева - депутат от Плевен и пиар на ДПС, и Радослав Ревански - кмет на община Белица и координатор на дарителската кампания на Делян Пеевски, бяха в Плевен и лично предоставиха на ръководството на Университетската болница  дарението.

"Изключително навреме и на място е дарението. Ще ни помогне много в този труден момент за цялата област Плевен. Преди около месец получихме и финансова помощ от г-н Пеевски, за което му благодаря от свое и от името на всички медицински лица”, сподели директорът на болницата д-р Луканов.

Радослав Ревански: "Всичко правим заради хората. Да вземаме най-адвкватните мерки и да подсигуряваме с необходимите средства медицинските лица. В тази трудна обстановка помагаме чрез здравните заведения - болници, спешни центрове, лаборатории. С това послание ни изпрати г-н Пеевски днес в Плевен".

Даренията на народния представител от ДПС навхвърлят 4 млн. лв само за България до момента. Преди ден Пеевски дари и над 120 000 лв. за Северна Македония.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xf

FACEBOOK