Павел Петелов атакува кметския стол в Гоце Делчев

снимка: infomreja.bg

ВМРО-НИЕ стартира от Гоце Делчев официалното оповестяване на номинираните си кандидат-кметове. Първата обявена кандидатура е на 36-годишния неврокопчанин Павел Петелов. Претендентът за кметския стол в Гоце Делчев има фирма за транспортни превози в страната и чужбина. Сeмеен е, с две деца.

Младият кандидат е един от първите членове на ВМРО-НИЕ в община Гоце Делчев. В своята предизборна програма Павел Петелов поставя на първо място здравеопазването и общинската болница МБАЛ "Иван Скендеров”, в която се лекуват пациенти от четирите общини Гоце Делчев, Хаджидимово, Гърмен и Сатовча. Доизграждането на спортната зала в Гоце Делчев, строителство на закрито тържище със 100 % общинско участие и на микроязовир с обем 11 милиона и 200 хиляди кубически метра над село Брезница за кардинално решаване на проблемите с напояването поне за 50-60 г. напред, са сред основните приоритети за управление на номинирания кандидат от ВМРО-НИЕ.

Ексдепутатът и председател на Изборния щаб Борис Ячев и общинският лидер Димитър Харделиев обявиха, че в повечето села от община Гоце Делчев червените-черните ще издигнат самостоятелни кандидатури, а в селата с мюсюлманско население са готови да подкрепят и кандидати мюсюлмани, тъй като мюсюлманите са български граждани и различието е единствено в  религията, която изповядват.

 

КОМЕНТАРИ

hit da si00:01 - 08.06.2015
До павел шьофьора павеле не сии си платил бил борда където сабори преди години в гъция а сега на политик се правиш.ама ити си прав то в българия трябва да си некадърен и безрамно тъп.къде си тръгнал като си сложил на руката чадовник на кадърен ли се правиш и за шьофьор нете бива.да си знаеш
Код за сигурност, въведете кода a2g
loading...