Задържаха дупничани при спецоперация за противодействие на престъпленията, свързани с наркотици

Снимка: Infomreja.bg

Осем дупничани са задържани в полицейския арест на РУ- Дупница в края на миналата седмица по време на проведена специализирана операция за противодействие на престъпленията, свързани с наркотици.

От 22-годишния Г.Х. са иззети 3 опаковки канабис, от 19-годишния М.Г. – 1 опаковка канабис, от 19-годишния В.А. – 1 опакова, от 26-годишния Б.Б. – 1 опаковка хероин.

Задържани са и четирима мъже, съпричастни към разпространението на дребно на наркотични вещества. Те са на възраст между 18 и 30 години.

Видът на наркотичните вещества е определен чрез полеви наркотест. Общо иззетото количество канабис е 13 грама, а хероинът е 1.38 грама.

Операцията е проведена от служители на РУ- Дупница, служители от ОДМВР – Кюстендил, и криминалисти от столицата.

Задържаните са известни с множество противозаконни прояви, трима от тях са осъждани за престъпления, свързани с наркотици.

Специализираната операция е проведена под прякото наблюдение на Районна прокуратура Дупница, започнати са четири досъдебни производства.

Изяснява се съпричастност на задържаните към престъпления, извършени на територията на съседни областни дирекции на МВР.  

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода sj2

FACEBOOK