Паскалев с най-много номинации за кандидат-кмет на Благоевград от БСП

Костадин Паскалев, снимка: infomreja.bg, архив

Бившият градоначалник на Благоевград Костадин Паскалев е с най-много номинации за кмет на общината на местните избори тази есен.

На заседанието на Общинския съвет на червената партия, проведено в понеделник, социалистите обсъдиха направените досега номинации и насрочиха дата за общинската конференция - 27 юни, когато ще стане ясен кандидатът на левицата в Благоевград.

До момента са проведени 41 събрания на общински партийни организации и клубове по интереси, на които са номинирани кандидат-кметове, общински съветници и кметове на населени места. За общински управник са номинирани 18 души, за общински съветници – 76, а за селски кметове – 16.

Екскметът на Благоевград Костадин Паскалев е получил 30 номинации. След него е ректорът на ЮЗУ „Неофит Рилски“ проф. Иван Мирчев – 20.

Сред номинираните са още общинският лидер д-р Владимир Пандев, Емил Костадинов – член на НС на БСП, Милан Богдански, Красимир Божурски, Николай Бошкилов, д-р Екатерина Чакалска и Йорданка Слатинска.

Всичките 18 кандидати са достойни да поведат битката на общинската организация за спечелване на изборите за местна власт. Това са кадри на БСП, политически лоялни, доказали своя професионализъм, изградени като лидери, коментираха от пресцентъра на партията.

Предстои да се проведат разговори с всеки един от номинираните, за да се получи неговото съгласие. Кой ще бъде кандидат-кметът ще стане ясно на предстоящата конференция.

Ето и пълния списък с номинираните кандидати:

Костадин Паскалев

Иван Мирчев

Милан Богдански

Владимир Пандев

Николай Бошкилов

Красимир Божурски

Емил Костадинов

Екатерина Чакалска

Йорданка Слатинска

Влади Ценков

Златко Златев

Асен Балабанов

Крум Палапулов

Николай Шушков

Александър Сандев

Георги Ганджов

Сашо Въжаров

Илия Петров

Кандидатите за съветници са 76, като в предварителните разговори 26-ма от тях са си направили отвод.

 

КОМЕНТАРИ

ads11:15 - 13.06.2015
Повече информация за Асен Балабанов на: http://balabanovi.info/asen-balabanov/
война09:25 - 12.06.2015
Война в БСП Гоце Делчев.Серландев подлива вода на Москов и ще става интересно.
Код за сигурност, въведете кода 3ax

FACEBOOK