Партньори на НПГ "Димитър Талев" от Германия проведоха първата си среща в Гоце Делчев

Снимки: НПГ "Димитър Талев" - Гоце Делчев

За първа работна среща от поредиците двустранни работни срещи по проект „Ераразъм+" пристигна днес в НПГ "Димитър Талев" в Гоце Делчев екипът на фирма УАГ /UAG/, Йена, Германия.

Срещата премина в изключително приятелски и конструктивен тон, при който партньорите от двете страни постигнаха договорености за предстоящите им дейности и занимания.

"Това на практика е първата от поредиците двустранни работни срещи с германските ни партньори. Утре в Благоевград предстои и тристранна среща с други бенефициенти по проект „Еразъм+", съобщиха от Неврокопската професионална гимназия.

Екипът на фирма UAG, който днес бе гост на НПГ "Димитър Талев" - Гоце Делчев, е един от стратегическите партньори, по проекта, по който гоцеделчевското училище работи втора година и има изпълнени три много успешни мобилности.

През месец април 2017 година предстои четвърта и последна мобилност за учениците от специалности "Компютърна техника и технологии" и "Промишлена електроника", допълниха още от ръководството на проекта в НПГ „Димитър Талев".

 

КОМЕНТАРИ

user216:06 - 02.11.2016
НПГ е номер 1!
User111:31 - 02.11.2016
Страхотна новина! Има бъдеще и развитие за младите учещи се в България! Само така, Гоце Делчев!
Код за сигурност, въведете кода a2g

FACEBOOK