Партията на Слави ще се бори за справедливост. Бивши сценаристи влизат в ръководството

Слави Трифонов, снимка: Свободна Европа

„Аз не съм алчен за власт. Аз съм алчен за справедливост..."

Отвращението от политиците, липсата на справедливост и незачитането на резултатите от проведения през ноември 2016 г. референдум са причините шоуменът Слави Трифонов да създаде партия.

Това заяви той по време на учредителното събрание на партията „Няма такава държава“ в събота, на което не беше допуснато присъствието на медии.

„Аз не съм алчен за власт. Аз съм алчен за справедливост...Аз не мога да оправя всички несправедливости. Аз мисля, че има конкретна, точна, ясна цел...Този референдум и решенията от него трябва да бъдат приложени в действие“, това каза Трифонов, след като бе избран за председател на новата политическа формация.

Във видео, което бе публикувано в страницата му във Фейсбук, той каза също, че законодателите не са зачели законите с отхвърлянето на резултатите от референдума и са застанали на пътя на справедливостта, за което ще си поемат последствията.

След учредителното събрание стана ясно, че в Изпълнителният съвет на партията влизат петима от сценаристите на „Шоуто на Слави“, съобщи „Дневник“. Това са Тошко Йорданов и Ивайло Вълчев, които за зам.-председатели на партията, а в тясното партийно ръководство влизат още Драгомир Петров, Александър Вълчев и Филип Станев.

Виктория Василева, с която Трифонов работи по време на организирането на референдума през 2016 г., е главен секретар на партията. /Свободна Европа/

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xd

FACEBOOK